Trainingen

Heijnens Consulting verzorgt trainingen op het gebied van stresshantering, energiemanagement en communicatie; feedback geven en ontvangen, herken je kernkwaliteiten, je valkuilen, je uitdagingen en je allergieën.
Je oefent vaardigheden als luisteren, spiegelen en doorvragen.

Ook werk je aan houdingsaspecten zoals duidelijkheid en echtheid en aan je persoonlijke uitstraling. Helder communiceren – over verwachtingen, opvattingen en gevoelens – en daadwerkelijke aandacht, zijn de pijlers voor een goede samenwerkingsrelatie.

Ook kun je denken aan mindfulness. Mindfulness is een meditatietechniek en levensvisie die je leert bewuster in het leven te staan en wel vandaag te leven; niet gisteren of morgen.

Autogene training is een bijzondere manier om te leren ontspannen op mentaal niveau naar fysiek niveau. Een aloude methode die wetenschappelijk bewezen heeft van grote waarde te zijn in “ontspanningsland”. Deze trainingen worden in groepsverband gegeven of individueel.

Praktische en leerzame trainingen voor groepen tot maximaal 12 personen worden in 1 of 2 dagdelen gegeven. Deze vinden plaats in-company.