Reacties cliënten

Ik kwam bij Sylvia omdat ik me somber voelde en ik bang was voor geesten. Nadat ik door Sylvia een paar keer ben behandeld, ben ik minder bang en heb ik meer zelfvertrouwen.

M. v Z. te R.

—————————————————————————-

‘Sylvia zorgt voor een prettig contact, rustige en open sfeer en heeft oprechte interesse. Haar energetische behandeling gaf mij innerlijke rust en heeft in mijn lichaam een proces op gang gebracht, waardoor ik mij beter ben gaan voelen. Daarnaast heeft Sylvia mij geleerd om beter naar mijzelf en mijn lichaam te luisteren en de kleine dingen in het leven te waarderen.’

Gitta

—————————————————————————

Op een avond heb ik me verbrand met gekookt water. Een waterkoker met een liter net gekookt water die over mij heen viel en flinke blaren op mijn been en in mijn lies veroorzaakte. Enorm pijnlijk en er was misschien een operatie noodzakelijk. Na een telefoontje laat op de avond heeft Sylvia mij op afstand helende energie toegestuurd en we hadden meteen een afspraak gemaakt voor een persoonlijk consult. De volgende ochtend had ik helemaal geen pijn meer. In het ziekenhuis was dit een groot raadsel. In die week meerdere consulten gehad en je zag de plekken/blaren genezen. Aan het einde van de week was de arts hier enorm verbaasd over. Een operatie is me bespaard gebleven en uiteindelijk is er nauwelijks wat te zien op mijn huid.
Bij Sylvia voelde ik me heel erg prettig en rustig worden terwijl zij bezig was met de behandeling. Alleen al de aandacht en de rust is erg fijn. Lieve Sylvia, je bent een hele prettige persoonlijkheid, heel vriendelijk en heel lief.

Ook voor mijn moeder heb je veel betekend. Je gaf haar rust en ook zij vond je aanwezigheid heel fijn. Helemaal top dat je haar ook thuis bezocht en zelfs in het ziekenhuis. Dat is zeer gewaardeerd. Ik weet zeker dat ma veel steun aan je heeft gehad.

W.v S.

————————————————————————————–

Zo’n dertien jaar geleden zag ik een stukje in onze plaatselijke krant, waarin Sylvia Heijnens  vertelde over haar behandelingen als magnetiseur. Zij gaf aan dat zij mensen zowel privé behandelde als aan huis. Daarnaast gaf zij ook aan dat zij autogene trainingen gaf.

Hoewel ik, normaal gesproken, vrij nuchter ben en in principe eerder grijp naar middelen via de reguliere geneeskunde, was ik toch gefascineerd. Haar manier van presenteren sprak me aan. Geen zweverig verhaal, maar heel direct en helder.

Jaren geleden was mijn vader bij een magnetiseur geweest in Kampen, ivm reumatische klachten.  Hij was daar destijds helemaal van ‘genezen’ na een aantal behandelingen.

Zelf kampte ik al enige tijd met ernstige spanningshoofdpijn, waar ik maar niet van af kwam. Ik trok de stoute schoenen aan en gaf het een kans. Ik maakte een afspraak en mijn vermoeden op basis van het gelezen stukje werd meteen bevestigd . De ‘down to earth’  benadering van Sylvia voelde oké.

Geloof het of niet, na haar behandelingen had ik naarmate de tijd vorderde steeds minder hoofdpijnklachten. Na al die tijd kom ik,  inmiddels met tussenpozen, nog steeds bij haar. De hoofdpijnklachten zijn allang van de baan, maar de redenen waarom ik toch steeds terugkom hebben meer te maken met mijn algehele gesteldheid.  Door de waanzin van alledag, een baan in combinatie met een gezin raakt je energiepeil  aardig uit balans.  Ik beschrijf het daarom altijd alsof ik  ‘even aan de oplader moet’.  Ik heb er baat bij en dat is wat telt. Daarnaast is zij voor mij ook een coach geworden. Sylvia geeft mij door haar werk in het verleden als trainer/coach  ook nuttige feedback. Dit is tevens een waardevolle aanvulling.

M.K.

———————————————————————————————

Toen mijn zoon in november 2014 bij Sylvia terecht kwam, hadden we al een lange weg achter ons. De ‘problemen’ begonnen op de basisschool, met veel verzuim, hoofdpijn, buikpijn en vermoeidheid. Inmiddels was hij gestrand op het regulier voortgezet onderwijs, had een tussenjaar gehad en strandde opnieuw in het speciaal onderwijs. Met in ieder geval 3 diagnoses aan zijn rugzak hangen. ADD/PDDNOS en CVS
Het grootste probleem voor hem was de CVS want door die chronische vermoeidheid was hij steeds minder gaan doen, zelfs de leuke dingen van het leven waren teveel geworden. Van een kind dat drie keer in de week sportte en met vrienden buiten speelde had ik een kind dat met taxivervoer naar school werd gebracht, geen voet meer voor de ander kon zetten, nog nauwelijks naar school ging en niemand meer zag.
Hierdoor werd hij ook steeds somberder tot en met depressie en suicidale gedachten. Hij at nauwelijks nog (ook niet helpend) en groeide ook niet.
In het reguliere circuit waren we al allerlei trajecten afgeweest en hadden o.a. geruime tijd bij een kinderarts gelopen ook vanwege zijn groei. Zowel fysiek als psychisch was hij helemaal binnestebuiten gekeerd. Onze laatste hoop was een revalidatie voor jongeren met  chronische vermoeidheid. Tot onze stomme verbazing werd hij afgwezen en werd er een klinische psychiatrische opname  geadviseerd. De reden was: hij is zo prikkelgevoelig en zou niet op een groep passen en daarbij de depressies die hij  had, ze durfden het niet aan. Dat hij voor die depressies al langer een psycholoog had en ook deze al geconstateerd had dat de vermoeidheid het grote knelpunt was voor hem deed kennelijk niet ter zake.
Voor ons was de maat helemaal vol en behoorlijk wanhopig waren we ook.

Ik ging op zoek naar een alternatief en vond Sylvia.
En dat is de beste keuze geweest die we ooit hebben kunnen maken!
Al na het eerste bezoek voelde hij zich rustiger in zijn hoofd en begon hij beter te eten. Na enkele behandelingen was er meer energie en begon hij zelfs honger te krijgen. De rust in zijn hoofd werd steeds groter, kreeg meer concentratie, zijn energiepijl verbeterde met de week, er kwam weer kleur op zijn gezicht en licht in zijn ogen. Hij kon ook weer slapen zonder melatonine en hij stopte met de lto3 (een natuurlijk alternatief voor ritalin)
Sylvia had ook overleg en adviseerde zijn psycholoog en fysiotherapeute over de opbouw van zijn conditie en schoolprogramma. Het was heel fijn en helpend dat zij met elkaar samenwerkten
Vanaf maart konden we de behandelingen gaan afbouwen van tweewekelijks naar maandelijks en in juli de laatste behandeling.. Zijn energiepijl is blijven stijgen en inmiddels is hij fysiek ook gaan groeien, hij fietst weer alle dagen naar school in plaats van de taxibus en het allerbelangrijkste:
doordat hij weer energie heeft is hij niet meer depressief maar vrolijk en heeft er weer zin in!
Hij ziet zijn vrienden geregeld en gaat ook weer sporten. Tijdens onze vakantie heeft hij met ons lange wandelingen in de bergen gemaakt terwijl hij vorig jaar nauwelijks een rondje met de hond kon lopen. Wij zijn Sylvia enorm dankbaar voor haar werk en inzet, zij heeft echt het verschil gemaakt!

M.V. en S.Z.

——————————————————————————————

Mijn zoon is bij Sylvia onder behandeling geweest. Ik ben Sylvia enorm dankbaar voor wat zij voor hem heeft gedaan en betekend heeft. En het is voor mij als moeder een verademing geweest om te zien hoe mijn zoon van jarenlang een ‘vol’ hoofd te hebben gehad naar een ‘leeg’ hoofd is gegaan. Dat was een verademing voor hem. Geweldig!

M. en N.

—————————————————————————————–